I45A0344bottem1

I45A0345bottem2a

I45A0347bottem3

MOGELIJKHEDEN VAN MICRODERMABRASIE5a

 
Huidverbetering zoals huidverbetering behoort te zijn  

Indien u de schoonheidssalon regelmatig bezoekt (eens in de zes tot acht weken) en thuis de juiste producten gebruikt, bereikt u altijd resultaat: U verbetert de conditie van de huid. U zult dat in de spiegel hebben gezien.

MICRODERMABRASIE behandeling Niveau 1a

Grafisch ziet de verbetering van uw huid er als volgt uit:


Microdermabrasie

Het is alweer een aantal jaren geleden dat microdermabrasie bij de schoon­heidsspecialiste werd geïntroduceerd. Deze methodiek, waarbij kristallen door middel van vacuümzuigkracht langs de huid worden gezogen om een minuscuul laagje van de opperhuid te verwijderen, is een pijnloze methode om de huid mooier te maken. Tot voor kort werd microdermabrasie meestal als losse behandeling uitgevoerd. Tegenwoordig wordt microdermabra­sie ook in de schoonheidsbehandeling geïntegreerd omdat de huid daardoor de producten veel gemakkelijker en beter opneemt.

 

 

 

 

 

 

De onderstaande grafiek toont het nieuwe niveau van uw huid . De con­ditie is verbeterd, veroudering ver­traagd, rimpeltjes en lijntjes zijn vervlakt. De uitstraling van uw huid is jonger geworden.

MICRODERMABRASIE conditie van de huid1

 

 


 
Geschiedenis van Microdermabrasie

Als we Kromayer, een dermatoloog uit de vorige eeuw mogen geloven, is dermabrasie een techniek uit de mo­derne tijd. In enkele Egyptische ge­schriften echter, wordt gesproken over het gebruik van albast en puimsteen om de huid af te slijpen en vlekken in de huid te verwijderen. De eerste ontwikkeling die er op dit ge­bied is geweest, was het gebruik van de zogenoemde “gemechaniseerde” der­mabrasie. Hiervoor werd een voetbe­diende tandartsboor gebruikt waarop kleine harde schijfjes van schuurpapier bevestigd waren.

Gemechaniseerde dermabrasie mocht uitsluitend door artsen worden uitge­voerd en vereiste grote wilskracht en gemotiveerdheid van de patiënt. De resultaten waren wisselend en vaak hadden artsen onvoldoende ervaring om een mooi resultaat te bereiken. Dat is dan ook de reden geweest dat gemechaniseerde dermabrasie zich nooit verder heeft ontwikkeld en al lang niet meer wordt uitgevoerd.

Mogelijkheden van Microdermabrasie

MICRODERMABRASIE conditie van de huid1

De slijpsteen is vervangen door een apparaat dat microkoridonkristallen door middel van vacuümzuigkracht langs de huid zuigt.* De kristallen ver­wijderen een minuscuul laagje opper-huid . De methode is zacht, geleidelijk, pijnloos en zonder risico. Opmerkelijk is dat de huid steeds meer opknapt naarmate de kuur vordert. Er lijkt geen “maximum” te bestaan. Het werkelijke resultaat wordt steeds duidelijker. Microdermabrasie in com­binatie met de juiste cosmetische ingrediënten verbetert de conditie van de huid en geeft deze een jongere uit­straling.

 
* Naar gelang de voorkeur van uw schoonheidsspecialistespecialiste kan microderma-brasie ook worden uitgevoerd met diamanten opzetstukjes i.p.v. kristallen. Beide me­thodes zijn zacht, geleidelijk, pijnloos en zonder risico en geven een identiek resultaat. De prijzen van de Microdermabrasie behandelingen vindt u hier
  
 
 
 

Social

 

 

PurpleFacebookSquare   Facebook
PurpleSqaureInstagram   Instagram
PurpleYouTubeSquare   Youtube
     


 

 

Bewaren

 
Zoek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bewaren

 
Contact
 
 
Nova Schoonheidssalon
Heksenwiellaan 104
4823HB Breda
Tel: 0765417909 / 0621465757
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 20093661
Vestigingsnummer: 7374593
 
 
 

Bewaren